Ta bort dubbla installationer av Officepaketet

Ändrad den Wed, 14 Dec 2022 vid 04:47 PM

Om man har flera versioner av Officepaketet på sin PC så kan det bli problem med filer och även inloggning till Officeprogrammen.

Antingen installerar man Officepaketet genom sin IT-avdelning eller, om man får installera själv, från office.com

För att se om man har fler än en Officeversion installerad, skriv avinstallera program i sökrutan. Välj Lägg till eller ta bort program.

I den lista som kommer fram, titta efter Microsoft 365 appar för Office.

Avinstallera de som inte används. Oftast behöver man bara den svenska versionen - sv-se.

Detta ska rätta till problemet.

Kontrollerad 2022-12-14