Lägg till elever eller medlemmar i Teams

Ändrad den Thu, 15 Jun 2023 vid 10:31 AM

Den här instruktionen kräver att du är ägare i gruppen.

• Logga in på office.com med ditt konto som du är ägare till gruppen med.
  • Gå in till gruppen i Teams och klicka på de tre punkterna bredvid gruppens namn och sedan välja och klicka på lägg till medlem.

• I rutan som dyker upp kan man söka efter elevens namn och välja denSedan kan man klicka på lägg till och stäng efteråt.

• Då kan man kika och se att eleven finns med i gruppen som medlem.

Kontrollerad 2023-06-15