Vidarebefordra meddelande till en annan e-postadress av användaren

Ändrad den Wed, 05 Jul 2023 vid 08:33 AM

Det kan händer att en användare skulle vilja ha sina e-post vidarebefordras till en annan användarns brevlåda eller till sitt nytt e-postadress om man bytte e-postadress nyligen.

Då kan man göra enligt instruktioner nedan:

1. Gå til Outlook webb appen (OWA) via https://outlook.office.com/ och klicka på kugghjulsikonen när du är inloggad på OWA.

2. I rutan som dyker upp välj vidarebefordrar

3. Markera rutan för aktivera vidarebefordran, lägg till e-postadressen där meddelanden ska skickas till. Du kan välja att spara en kopia av vidarebefordrade meddelanden i brevlådan där du fick e-postmeddelanden först eller inte. Vi rekommenderar att du spara en kopia av vidarebefordrade meddelanden för att kunna kontrollera dina meddelanden.

Klicka på spara och sedan testa detta genom att få någon skicka e-postmeddelande till brevlådan där du gjorde inställningen eller du skickar meddelande från din privat epost.

Kontrollerade 2023-07-05