Starta återställning av dator när man ej kommer in i Windows

Ändrad den Wed, 13 Sep 2023 vid 10:04 AM

Denna instruktion visar hur du återställer din dator till ursprungsläge när Windows inte startar. Detta kan vara nödvändigt om du har problem med virus, programfel eller andra systemfel.

1. Starta datorn. När den börjar ladda Windows, håll inne strömknappen tills datorn stänger av sig helt.

2. Gör om detta 1-2 gånger till, tills Windows automatiskt går in i reparationsläge.

3. I första bilden som dyker upp väljer du Avancerade alternativ

4. Välj sedan Felsök

5. Välj Återställ den här datorn

6. Välj Ta bort allt

7. Välj Lokal installation

8. Välj Rensa enheten helt

9. Välj Återställ

10. Efter det startar återställningen av datorn.