Påminnelse för att uppdatera dokument osv

Ändrad den Thu, 19 Oct 2023 vid 01:31 PM

I en värld där information och förändringar rör sig snabbt, kan viktiga uppgifter som dokumentuppdateringar ibland glömmas bort. Denna artikel visar hur man sätter upp notiser om till exempel årliga uppdateringar. Oavsett om du arbetar själv eller i ett team, kan påminnelser vara nyckeln till att hålla information aktuell och korrekt.
Det finns flera sätt att ställa in påminnelser för uppgifter som snart ska förfalla. Här är några alternativ:
  1. Microsoft Lists eller SharePoint: Du kan använda en förbyggd Power Automate-flöde för att få en påminnelse via e-post för objekt som snart ska förfalla i Microsoft Lists eller SharePoint. Du kan hitta instruktioner om hur du skapar, redigerar och tar bort påminnelser i Microsofts supportdokumentation. Skapa en påminnelse - Microsoft Support
  2. Microsoft To Do: Du kan lägga till en förfallodatum och en påminnelse för en uppgift i Microsoft To Do. För att göra det, välj uppgiften och klicka på “Lägg till förfallodatum” och “Lägg till påminnelse”. Du kan hitta mer information om hur du använder Microsoft To Do i Microsofts supportdokumentation. Lägga till förfallodatum och påminnelser i Microsoft To Do - Microsoft Support
  3. Outlook: Om du använder Outlook kan du lägga till en påminnelse för en uppgift med ett förfallodatum. Öppna uppgiften och klicka på “Följ upp” och sedan “Lägg till påminnelse”. Du kan hitta mer information om hur du gör det i ExtendOffice. https://www.extendoffice.com/documents/outlook/1620-outlook-add-reminder-to-tasks.html

Kontrollerad  2023-10-19