Ser inte filer jag flyttat till Teams genom SharePoint

Ändrad den Wed, 28 Jun 2023 vid 09:34 AM

Om man vill flytta filer till Teams filyta genom SharePoint finns det en sak man måste vara medveten om.

Vad behöver man då känna till?

Varje team har en bakomliggande site i SharePoint. (För att komma till den så klickar man på de tre prickarna längst upp till höger i teamet och väljer Öppna i SharePoint.)

Om man går till Dokument i teamets SharePoint så ser man alla mappar som finns. Det är dock bara de mappar och filer som läggs under General-mappen som kommer synas i teamets filyta. Se även denna artikel.