Synkronisera Teamsbibliotek till sin OneDrive

Ändrad den Wed, 01 Mar 2023 vid 03:53 PM

Numera kan man välja att lägga till en genväg i sin OneDrive till ett Teamsbibliotek. Istället för att klicka på synkronisera i Teamsbiblioteket klickar man istället på Lägga till genväg i Mina filer.

I OneDrive om man synkroniserat den till datorn ser man då mappen i sin OneDrive, den har en länksymbol på sig.

I OneDrive i webben ser den likadan ut. Om man vill sluta synkronisera mappen så klickar man på de tre prickarna efter mappen och väljer ta bort. Det är endast genvägen som tas bort.

Uppe till höger ser man ett meddelande där det står att genvägen är borttagen ur din OneDrive.